Tack!

2014-11-27
Terese & Hans
Kurser@profylaxgruppen.com


Hej Anna!

Skriver några rader för att berätta att vi i tisdags, 9 juli, blev föräldrar till en underbar liten son, 2605 gram och 47,5 cm. 6 veckor för tidigt, så det där med träning innan... Sambon var dessutom på jobbresa i Dublin och hann inte hem förrän 4 timmar efteråt. Den kunskap du hade gett mig, i kombination med beskrivningar av känslor som kan dyka upp, var dock A och O för att jag trots allt kunde känna mig trygg och lugn nästan hela vägen. Hade jag inte vetat om det där med bowlingklot...skräcken som känslan hade gett mig. Nu kunde jag dyka rakt in i det och veta att det var precis så det skulle kännas.

Jag klarade inte att stanna kvar hela vägen, tog epidural när träsket kom. Men jag hade fått panik redan i telefon med förlossningen, om det inte hade varit för att du hade guidat oss steg för steg genom varje fas. Så jag andades, såg min målbild framför mig och kände tryggheten i att så länge jag andades, slappnade av, krökte på ryggslutet och vickade med höfterna så var det gott nog. Jag kunde medvetet och tryggt följa utvecklingen och styra en lång bit på vägen. Tack!

Vår son mår över förväntan bra och vi befinner oss redan på neonatalens tillväxtrum. Vi håller tummarna för att allt fortsätter lika bra. Gör vårt bästa för att tankestäda och vara här och nu.

Din kurs kommer jag rekommendera alla jag träffar som väntar barn. Närmast på tur är ett par med en engelsktalande pappa. Kör du den även på engelska?

Stort tack för din kurs som för oss gjorde hela skillnaden mellan panik och trygghet!//Terese & Hans